Zvanični partner za Acronis Cyber Cloud u Crnoj Gori je Mainframe

13. 10. 2020.

Šta je Acronis i zašto nam je potreban?

Acronis objedinjuje zaštitu podataka i sajber bezbjednost kako bi pružio integrisanu, automatizovanu sajber zaštitu koja rješava izazove modernog digitalnog svijeta u pogledu sigurnosti, pristupačnosti, privatnosti, autentičnosti i sigurnosti. Sa fleksibilnim modelima primjene koji odgovaraju zahtjevima dobavljača usluga i IT profesionalaca, Acronis pruža vrhunsku sajber zaštitu podataka, aplikacija i sistema inovativnim rešenjima za upravljanje antivirusima, rezervnim kopijama, oporavkom od katastrofe i krajnjom tačkom sledeće generacije.

Pomoću nagrađivanog antimvare-a zasnovanog na AI i tehnologija verifikacije podataka zasnovanih na blockchain-u, Acronis štiti svako okruženje - od cloud-a do hibrida do lokalnog - po niskim i predvidljivim troškovima.

Osnovan u Singapuru 2003. godine, a osnovan u Švajcarskoj 2008. godine, Acronis sada ima više od 1.500 zaposlenih na 33 lokacije u 18 zemalja. Njegovim rješenjima veruju više od 5,5 miliona kućnih korisnika i 500.000 kompanija, uključujući 100% Fortune 1000, i vrhunski profesionalni sportski timovi. Proizvodi Acronis dostupni su preko 50.000 partnera i dobavljača usluga u preko 150 zemalja na više od 40 jezika.

Mi koristimo kolačiće da bismo razumjeli kako koristite veb stranicu i da poboljšamo korisničko iskustvo. Ovo takođe uključuje personalizovanje sadržaja i oglasa. Kliknite da biste izmjenili ili odjavili pretplatu ovdje. Nastavljajući pregled veb stranice ili zatvaranje ovog obaveštenja, prihvatate našu upotrebu kolačića.

Podešavanja privatnosti

Web analitika

Oglasi

Web kolačići

ICT novosti

Pisaćemo o najnovijim trendovima u IT svetu!

Možete da izaberete do 5 proizvoda za upoređivanje:

    Uporedi Zatvori poređenje