Mainframe je postao zvanični distributer u Crnoj Gori za Patriot Memory

13. 10. 2020.

Mainframe je zvanični distributer u Crnoj Gori za Patriot Memory od 2020 godine. 

Patriot Memory je američki dizajner i proizvođač USB fleš diskova, memorijskih modula, SSD diskova i perifernih uređaja. Patriot Memory ima sjedište u Silicijumskoj dolini i lokalno dizajnira, razvija, proizvodi i sklapa računarske komponente.

Patriot je započeo svoj rad 1985. godine u području zaliva San Franciska. Posvećen tome da bude izabrani brend za tehnološku industriju sa visokom posvećenošću kvalitetu i izvanrednom korisničkom servisu. Patriot Memory dizajnira, proizvodi i prodaje memorijske module visokih performansi, fleš memoriju, mobilnu dodatnu opremu i opremu za igre. Patriot je posebno ponosan sa razvojem novih i inovativnih proizvoda koji nude elegantan, moderan i funkcionalan dizajn. Zajedno sa visokokvalitetnim i inovativnim dizajnom, Patriot proizvodi podržavaju vodeću industrijsku garanciju i vrhunsku korisničku podršku. Osiguravamo da svaki proizvod ispunjava ili premašuje naš visok nivo standarda. Za memoriju, taj proces započinje korišćenjem visokokvalitetnih komponenata i završava se rigoroznim funkcionalnim ispitivanjem kako bi se osiguralo da je svaki modul pouzdan i kompatibilan. Svi naši testovi takođe uključuju testove stresa u stvarnom svijetu, testove padova i testove prekomjernog punjenja. Sve ovo radimo kako biste bili sigurni da ćete dobiti proizvod visokog kvaliteta.

Mi koristimo kolačiće da bismo razumjeli kako koristite veb stranicu i da poboljšamo korisničko iskustvo. Ovo takođe uključuje personalizovanje sadržaja i oglasa. Kliknite da biste izmjenili ili odjavili pretplatu ovdje. Nastavljajući pregled veb stranice ili zatvaranje ovog obaveštenja, prihvatate našu upotrebu kolačića.

Podešavanja privatnosti

Web analitika

Oglasi

Web kolačići

ICT novosti

Pisaćemo o najnovijim trendovima u IT svetu!

Možete da izaberete do 5 proizvoda za upoređivanje:

    Uporedi Zatvori poređenje